Patrick Mouratoglou, reacţie misterioasă după divorţul Simonei Halep: „Sunt necesare reguli, dar şi încălcarea lor este necesară”

Cometariile de pe reţelele de socializare leagă divorţul Simonei Halep de o presupusă relaţie a sportivei cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, iar o postare pe Instagram a acestuia întăreşte convingerile internauţilor că relaţia dintre cei doi este mai mult decât profesională.

08 sept. 2022, 13:15
Patrick Mouratoglou, reacţie misterioasă după divorţul Simonei Halep: „Sunt necesare reguli, dar şi încălcarea lor este necesară”

Coincidenţă sau nu, în ziua în care Simona Halep lăsa să se scurgă către public nemulţumirea sa conjungală şi decidea să anunţe prin vocea presei divorţul său de Toni Iuruc, în celălalt colţ al Europei, antrenorul Patrick Mouratoglou spărgea tăcerea online în care se izolase de mai bine de câteva săptămâni.

Aparent, practic el dă sfaturi în legătură cu tenisul, ceea ce la urma urmei este propria sa meserie, dar dincolo de preţioasele indicaţii pe care ar trebui să le bage la cap orice novice jucător de tenis şi care oricum l-ar lăsa rece pe un spectator neutru, s-ar părea că se ascunde un mesaj subliminal. „Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate. Sunt necesare reguli. Încălcarea regulilor este de asemenea necesară, câteodată şi mai mult decât orice altceva, la momentul potrivit”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Citeşte Simona Halep jubilează: „Patrick Mouratoglou m-a ajutat să-mi regăsesc dragostea pentru tenis”. Ce vrea să îmbunătățească antrenorul la fostul lider WTA: „Sunt lucruri pe care le-a făcut cu Serena”

Miercuri seara, Toni Iuruc a confirmat despărţirea de Simona Halep, precizând că este vorba despre un divorţ de comun acord.

Citeşte şi Toni Iuruc, la al treilea divorţ! De prima soţie l-au despărţit socrii, iar a doua l-a înşelat şi a rămas gravidă + cu cine s-a iubit Simona Halep