Toni Iuruc, la al treilea divorţ! De prima soţie l-au despărţit socrii, iar a doua l-a înşelat şi a rămas gravidă + cu cine s-a iubit Simona Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc au început relaţia în vara anului 2019. Prima lor apariţie publică a fost atunci când afaceristul a însoțit-o pe sportivă la turneul de la Wimbledon, pe care aceasta l-a şi câştigat.

07 sept. 2022, 15:39

Toni Iuruc, la al treilea divorţ! Simona Halep divorțează la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord.

Trecutul tumultos al lui Toni Iuruc: două divorţuri şi un copil din flori

Toni Iuruc este un om de afaceri machidon care a mai fost căsătorit de două ori. De prima soție, Arina, de profesie model, și cu care are un copil, s-a despărțit relativ repede, iar de a doua, Liana, a divorţat după aceasta l-a înşelat şi chiar a rămas gravidă cu amantul! Apropiaţi ai acestuia susţin că prima căsnicie s-a terminat din cauza părinților fetei, iar a doua, din cauza fostei soții, Liana, o frumoasă domnișoară, dar nu la fel de înstărită. Până la urmă, Liana l-ar fi înșelat cu un alt bărbat, chiar în timpul celor 10 luni de căsnicie: „El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate. Testul a demonstrat că acel copil era al amantului. Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său. Însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne”.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la notar! Motivul despărțirii + ce se întâmplă cu averea campioanei FOTO

Cu cine s-ar mai fi iubit Simona Halep

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment. Legătura cu cel care i-a fost antrenor a durat până undeva prin 2013. Cel mai mult s-a scris că Simona ar fi avut o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Despre povestea lor de dragoste a vorbit chiar bunica sportivei. În 2015, au apărut informații că Simona Halep și-a găsit un nou iubit, Sorin Marin, un tânăr afacerist, în vârstă de 26 de ani la acea vreme. Au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, iar apropiaţii au spus că era nelipsit de la turneele ei, dar relaţia s-a stins la fel de repede cum a și apărut.

Simona Halep rupe tăcerea despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. „Mulţi au spus că mă voi duce în jos!”