Patrick Swayze: calvarul dinainte de moarte

La şapte ani de la trecerea lui în nefiinţă, dezvăluiri de necrezut îşi fac loc în publicaţiile din State despre ultimele zile de viaţă ale îndrăgitului actor.

RomaniaTV.net
05 aug. 2016, 10:03
Patrick Swayze: calvarul dinainte de moarte

Decedat la doar 57 de ani, în 2009, după o cruntă bătălie cu cancerul pancreatic, eroul din Dirty Dancing s-ar fi stins într-un mod nedemn, mai ales pen­tru o persoană atât de talentată şi de generoasă cum a fost actorul. Ei bine, unul dintre vechii prieteni ai lui Patrick Swayze a considerat că este timpul să facă lumină asupra a ceea ce unii cred c-a fost una dintre cele mai frumoase po­veşti de dragoste de la Hollywood.

Acum în vârstă de 60 de ani şi recăsătorită cu bijutierul Albert DePrisco, văduva lui Pa­trick, Lisa Niemi, ar fi fost departe de imaginea de soţie iubitoare pe care i-o făcuse presa.

Citeşte şi  Văduva actorului Patrick Swayze s-a logodit cu un bijutier

Dim­potrivă, fosta actriţă şi dansatoare a fost mai de­grabă abuzivă şi infidelă, susţine sursa citată de publicaţia Globe, ţinându-l pe Patrick cel bolnav de cancer prizonier în propria casă şi lasându-l să zacă, neputincios, în propriile excremente.

Amicul care a preferat să rămână anonim a declarat că Patrick a trăit un iad în ultimele lui zile de viaţă, atunci când ajunsese să cântărească sub 45 de kilograme, deoarece Lisa îl ţinea închis în casă, interzicându-i mamei actorului, dar şi altor rude, să-l viziteze.

Citește pe okmagazine.ro la ce chin l-ar fi supus soția pe Patrick Swayze înainte de moarte!