Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express: „Am stat o zi pe perfuzii”

Patrizia Paglieri a vorbit despre eliminarea de la Asia Express, după ce fanii i-au reproșat că a părăsit emisiunea. Cei doi au pierdut la cursa pentru Ultima Șansă în Georgia, cea de-a doua destinație de pe Drumul Împăraților.

12 nov. 2021, 13:18
Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express: „Am stat o zi pe perfuzii”
Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express

Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express. În ediția cu numărul 29 a competiției, echipa formată din Patrizia și Francesco a fost eliminată în Ultima etapă din Georgia, în timp ce restul concurenţilor rămași au plecat în cursa din Iordania.

Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Patrizia a vorbit deschis despre ultima experiență din emisiune, când starea de sănătate nu a fost tocmai bună din cauza oboselii și a căldurii.

Toată lumea mi-a scris că din vina mea a ieșit Francesco. Cu o zi înainte mi-a fost foarte rău. Doar că nu s-a văzut pe cameră, iar lumea nu știe. Mie mi-a fost foarte, foarte rău. A venit doctorul, am stat o zi pe perfuzii”, și-a amintit fosta concurentă.

Citeşte şi: Patrizia Paglieri, atac dur la Natantici după ce au sabotat-o: „Nu sunt oameni cu caracter”

Patrizia Paglieri și fiul ei, prima reacție

Patrizia Paglieri le-a transmis fanilor de pe Instagram că le mulțumește tuturor pentru toată susținerea și că a fost cea mai tare experiență din viața sa alături de fiul ei, Francy.

Grazie,vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lânga Francy. Grazie!!!”, a scris Patrizia Paglieri pe contul său de socializare.

Francesco, fiul ei, a postat de asemenea un mesaj pe contul personal de socializare unde le-a transmis tuturor că le mulțumește tuturor că le-au fost alături în competiție și că fiecare persoană trebuie să-și cunoască limitele, iar atunci când știu că nu mai pot, să accepte acest lucru și să meargă mai departe pe alt drum.

În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia express limitele sunt în echipă și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viata mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris Francesco Paglieri pe Instagram.