Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă de interlopul Stila Sarafu, fost membru al clanului „Spaniolul”

Stila Sarafu este din nou în prim-plan, din cauza scandalurilor pe care le provoacă. De această dată, victima a fost patroana hotelului Astoria din Mamaia, Maria Done, care a privit neputincioasă cum interlopul îi atacă autoturismul cu ouă și a mărturisit că va merge la poliție.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 07:39
Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă de interlopul Stila Sarafu, fost membru al clanului „Spaniolul”

Mai mult, aceasta a postat pe contul său de Facebook mai multe clipuri video în care le spune prietenilor virtuali ce s-a întâmplat. Se pare că Stila Sarafu a mai atacat-o pe Maria cu o pungă în care pretindea că se află fecale și o sticlă în care ar fi dat de înțeles că este urină. De fapt, era vorba despre tort și apă.

Pe de altă parte, nici Stila Sarafu nu se lasă mai prejos. Pe contul său de Instagram, acesta face haz de necaz de bruneta pe care a atacat-o și mărturisește că aceasta, la rândul ei, a vrut să-l atace și pe el, dar și pe fiul său.

„Maricuța bârfitoarea mi-a agresat bebelușul???” a scris Stila, în dreptul unei postări cu „victima sa”.

Cine este Stila Sarafu

Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope.

S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală.


loading...