Patron de club, pus sub acuzare în dosarul „Minore pentru VIP-uri”

Patronul unui club din Timişoara a fost pus sub acuzare în dosarul "Minore pentru VIP-uri", demarat de DIICOT la Timişoara. Omul de afaceri este cercetat pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate şi a fost pus sub control judiciar.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 15:14
Patron de club, pus sub acuzare în dosarul „Minore pentru VIP-uri”

Dorin Epure, patronul clubului Heaven, a fost pus sub acuzare de DIICOT în dosarul minore pentru VIP-uri, potrivit pressalert.ro. Omul de afaceri a fost chemat la audieri la sediul DIICOT Timişoara, după ce numele său a apărut în declaraţiile date de minorele care au fost audiate ca martore, care l-au indicat drept client al reţelei. Una dintre tinere a povestit că liderul reţelei, Paul Mânzu, a dus-o într-un apartament unde era Dorin Epure. Aici a întreţinut raporturi sexuale cu acesta, o parte din banii primiţi ajungând la liderul grupării.

Epure a refuzat să dea orice fel de declaraţii, uzând de dreptul la tăcere.

Ancheta DIICOT, legată de activitatea rețelei conduse de Paul Mânzu, care era specializată în racolarea de minore și plasarea acestora către clienții cu bani, continuă.

Investigațiile polițiștilor de la „Crimă Organizată” au scos la iveală faptul că vila din Dumbrăviţa a lui Mânzu era cartierul general al grupării. Aici erau organizate orgii sexuale, din care nu lipseau, conform probelor strânse de anchetatori, drogurile, de la cannabis până la cocaină. Printre clienţii grupării au fost identificaţi judecătorul Aurelian Nicolae Tomuş, de la Judecătoria Timişoara, prosperul om de afaceri arădean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu, dar şi Handke Giuseppe, cunoscut ca DJ Manzotti.