Patron din Liga 1: „Sunt multe jocuri de culise, răul trebuie tăiat de la rădăcină”

Problemele de arbitraj au fost la ordinea zilei în acest sezon pentru toate echipele din Liga I. Meciurile Stelei sunt cele care au ieșit cel mai mult în evidență, în opinia lui Ioan Niculae.

02 ian. 2014, 15:40
Patron din Liga 1: „Sunt multe jocuri de culise, răul trebuie tăiat de la rădăcină”

Schimbările sunt la modă în fotbalul românesc. După numirea lui Gino Iorgulescu la șefia Ligii, o nouă dinastie e pe cale să înceapă și la Federație, dar și la CCA. Ioan Niculae crede că singura rezolvare a tuturor problemelor este aducerea unei alte guvernări în fruntea arbitrajului.

„Răul trebuie tăiat de la rădăcină, de la conducerea CCA. Va fi unul dintre punctele principale, ca noul președinte de la FRF să fie un om integru și să taie acest rău de la rădăcină. Cei care asigură Stelei arbitraje părtinitoare nu au ce să caute în arbitrajul românesc „, a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Oficialul giurgiuvean știe și de ce este nevoie pentru ca lucrurile să intre în normalitate. „Daca nu vom avea un creier limpede, integru, care sa nu se lase impresionat de nimeni, nu vom avea niciodata arbitraje corecte”, a mai spus Niculae la Dolce Sport.