Patronatele pun la bătaie 50 utilaje de deszăpezire

Cele patru confederații patronale reprezentative la nivel național - CONPIROM, Patronatul Român, Uniunea Naţională a Patronatului Român şi UGIR 1903 - pun la dispoziţie 50 de utilaje de deszăpezire şi cer Guvernului şi MAI să li se comunice unde este nevoie de intervenţie urgentă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2012, 19:38
Patronatele pun la bătaie 50 utilaje de deszăpezire

Cele patru confederații patronale, membre ale Uniunii Confederațiilor Patronale Independente din România PATROROM, informează că pun la dispoziţie cu titlu gratuit cele 50 de utilaje de deszăpezire, gata să intervină în sprijinul populației de pe întreg teritoriul țării, potrivit unui comunicat de presă transmis de cele patru confederaţii.

 

PATROROM solicită Guvernului și în special Ministerului Administrației și Internelor să informeze în legătură cu regiunile unde este nevoie de sprijinul și de intervenția imediată.

 

La nivelul PATROROM a fost creat un comitet de criză format din Mihai Ivașcu – secretar general CONPIROM, Adrian Baciu – vicepreședinte al Consiliului Director a Patronatului Român, Paul Platona – director de relații internaționale UNPR şi Constantin Vasilescu – președinte executiv UGIR 1903.

 

Acest comitet de criză desemnat de Uniunea Confederațiilor Patronale din România PATROROM este la dispoziția Guvernului Romaniei 24 de ore din 24 pentru sprijin rapid oriunde și oricând, potrivit sursei citate.