Patronul barului în care DANSATOARELE au ARS de vii şi-a ameninţat vecinul. Ce i-a spus

Primăria sectorului 4 l-a amendat pe libanezul Karam Nain George,  pentru că a ridicat fără autorizație o mansardă deasupra vilei pe care o deține în cartierul Tineretului. Karam este şi patronul al cărui bar din Constanţa a ars sâmbătă noaptea, ucigând trei dansatoare care au ars de vii în vestiare.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 10:25
Patronul barului în care DANSATOARELE au ARS de vii şi-a ameninţat vecinul. Ce i-a spus

Patronul localului în care au ars fetele de vii are un tupeu fără margini. Libanezul Karam Nain George are o construcţie ilegală în Capitală. Vecinul care l-a reclamat spune că a fost amenințat de libanez.

Gândeşte-te mai mult! Nu vreau să fac rău la nimeni! Am putere! Eu nu sunt arab. Eu sunt libanez şi român. Eu, într-un sfert de oră, rezolv orice problemă„, l-a ameninţat libanezul pe vecinul său, Cristian Gagea, căruia îi avaria deseori maşina pe care o ţinea în faţa casei, din cauza bucăţilor ce se prăbuşeau din acoperişul mansardei construie ilegal de Karam.

Pentru că n-a vrut să-i plătească niciodată daunele, mansarda lui Karam a ajuns motiv de proces. Vecinul l-a dat în judecată, potrivit România TV.

Primăria sectorului 4 l-a amendat pe libanez pentru construcţia ilegală. Karam a contestat amenda în instanţă, acest litigiu fiind, de asemenea, pe rol.

Citeşte şi Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Este ţinut în spate de cineva puternic. Face parte din anturajul lui Omar Haissam. Am fost ameninţat. Există înregistrare telefonică. Secţia 14 n-a vrut s-o ia în considerare”, a mai povestit Gagea.  Libanezului îi place să îl şicaneze pe Gagea şi îi strigă deseori: „Am bani, am putere, fac rău”. 

Libanezul i-ar fi răspuns vecinului cu degetul mijlociu ridicat, chiar din mansarda buclucașă. Karam Nain George a intrat în atenţia autorităţilor în luna martie 2005, numele lui fiind legat de dispariţia sirianului Omar Haissam. El avea marfă pe vasul cu care Hayssam a fugit din țară.