Patronul condamnat la ani grei de închisoare în dosarul „Beirut” a fost capturat la o pensiune din Cluj

Afaceristul George Karam, condamnat la ani grei de puşcărie în "dosarul Beirut”, a fost depistat, în urmă cu câteva momente, de poliţişti, informează purtătorul de cuvânt la IPJ Constanţa, Andreea Iliescu. Patronul restaurantului Beirut, George Karam, condamnat definitiv la 8 ani și o lună de închisoare, a fost dat în urmărire națională, în data de 19 noiembrie!

20 dec. 2019, 15:14
Patronul condamnat la ani grei de închisoare în dosarul „Beirut” a fost capturat la o pensiune din Cluj

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, George Karam, dat în urmărire naţională întrucât a fost condamnat la opt ani de închisoare, după ce în aprilie 2014, trei tinere şi-au pierdut viaţa în localul său, a fost găsit în Cluj, unde se cazase la o pensiune, cu acte false, şi urmează să fie încarcerat.

 „În cursul acestei zile, a fost depistată o persoană aflată în urmărire națională, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani. Cel în cauză urmează a fi încarcerat în cea mai apropiată unitate de detenție”, informează IPJ Constanţa.

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, George Karam, condamnat, la opt ani de închisoare, după ce în aprilie 2014, trei tinere şi-au pierdut viaţa în localul său, a fost dat în urmărire de către poliţişti pentru că nu s-a predat şi nici nu a fost găsit oamenii legii la domiciliul său.

Patronul restaurantului Beirut, dispărut după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dat în urmărire internaţională

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au primit mandatul de executare a pedepsei pe numele lui George Karam, iar apoi s-au prezentat la domiciul său. Oamenii legii nu l-au găsit acasă pe bărbat, l-au sunat pe telefoanele sale, iar acestea erau închise. Din acest motiv, George Karam a fost dat în urmărire de către poliţiştii constănţeni.

El a fost condamnat, de Curtea de Apel Constanţa, la opt ani, o lună şi zece zile de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni, după ce în aprilie 2014, în localul său, trei tinere au murit în urma unui incendiu. Instanţa a mai decis ca George Karam să achite, împreună cu alţi condamnaţi din dosar, peste 850.000 de euro, reprezentând daune morale către părţile civile din dosar.

În 5 aprilie 2014, un puternic incendiu a izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanţa, iar în uma acestuia trei tinere au murit, iar alte două persoane au fost rănite, focul fiind stins de pompieri după mai bine de cinci ore.