Patronul restaurantului Beirut, dispărut după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dat în urmărire internaţională

Poliția a făcut cerere la instanță pentru obținerea mandatului de urmărire internațională și arestare preventivă. George Karam este de negăsit de două săptămâni, de când s-a dat sentința primită în dosarul tergiversat ani la rândul. 

RomaniaTV.net
03 dec. 2019, 09:47
Patronul restaurantului Beirut, dispărut după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dat în urmărire internaţională

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, George Karam, a fost condamnat marţi, de Curtea de Apel Constanţa, la opt ani, o lună şi zece zile de închisoare după ce în aprilie 2014 trei tinere au murit în urma unui incendiu produs în clubul său. Instanţa l-a mai obligat pe George Karam să achite, împreună cu alţi condamnaţi din dosar, peste 850.000 de euro, reprezentând daune morale către rudele victimelor.

Mandatul de executare a pedepsei pe numele lui George Karam a ajuns la Poliţie marţi, în jurul orei 19. Pentru că George Karam nu s-a predat la Poliţie în vederea încarcerării, oamenii legii au mers la să-l ridice de la domiciul său. Nu l-au găsit, iar telefoanele lui erau închise. Astfel că poliţiştii l-au dat în urmărire naţională pe George Karam.