Patronul din Constanţa care vindea carne veche de 40 de ani, în arest la domiciliu

A scăpat de închisoare, deşi a fost prins în timp ce se pregătea să vândă cinci tone de carne, veche de 40 de ani. Judecătorii de la Constanţa au decis ca patronul carmangeriei unde a fost descoperită carnea stricată să fie cercetat în arest la domiciliu.

17 feb. 2016, 14:49
Patronul din Constanţa care vindea carne veche de 40 de ani, în arest la domiciliu

Magistrații au decis punerea în liberate a controversatului om de afaceri Răzvan Dimoftache, patronul unor magazine din care inspectorii au confiscat, săptămâna trecută, peste trei tone de produse din carne stricată, periculoasă pentru consum, potrivit reporterntv.ro.

‘În baza art. 242 alin. 2 din Codul de procedură penală raportat la art. 218 și următoarele din Codul de procedură penală dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate față de inculpatul Dimoftache Răzvan cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, prevăzută de art. 218 și următoarele din Codul de procedură penală, dacă nu este arestat în altă cauză’, se arată pe portalul instanțelor judecătorești.

Cu alte cuvinte, afaceristul, care în afara comercializării unor alimente improprii consumului este cercetat și pentru evaziune fiscală, va fi reținut la domiciliu până la finalizarea procesului sau până când judecătorii vor dispune o altă măsură restrictivă în cazul său.

CITEŞTE ŞI ŞOCANT: Carnea confiscată dintr-o piaţă din Constanţa era veche de 40 de ani