Patronul Edy Spedition, mort în accident. Maşina lui Alin Popa, un morman de fiare GALERIE FOTO

Alin Popa, patronul Edy Spedition a murit, miercuri după-amiază, într-un accident de circulație. Milionarul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina sub un camion. Mercedes-ul lui este un morman de fiare.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 07:48

Alin Popa a călcat pedala de acceleraţie prea tare, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit în plin de un TIR care venea din sensul opus. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate, însă, în urma impactului, Alin Popa a murit pe loc.

Vestea morţii lui Alin Popa, patronul Edy International Spedition, cea mai mare firmă de transport din România, a căzut ca un trăznet în lumea oamenilor de afaceri. Ca o culme a ironiei, hunedoreanul de 42 de ani a murit într-un accident rutier, în coliziune cu TIR, adică exact genul de maşină de pe urma căruia a strâns o avere estimată la 20 de milioane de euro.

Hunedoreanul era fondatorul şi patronul companiei de transport rutier Edy Spedition, una dintre cele mai mari companii româneşti de profil, cu o flotă de peste 1.100 de camioane.

VEZI AICI CUM CUM A RIDICAT Alin Popa IMPERIUL Edy Spedition.

Popa a strâns o avere estimată la 20 de milioane de euro, fiind prezent în top 500 al celor mai bogaţi oameni din România.

Alin Popa a intrat în afaceri la 20 de ani şi a murit la 42 de ani.