Patronul lui Nottingham Forest şi Olympiakos, depistat cu CORONAVIRUS. Săptămâna trecută a fost la un meci cu 27.000 de spectatori

Evangelos Marinakis, care patronează cluburile Olympiakos și Nottingham Forest, a anunţat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Miliardarul grec a fost prezent, vineri, 6 martie, la meciul Nottingham Forrest - Milwall, 0-3, din Championship, la care au asistat 27.000 de spectatori.

10 mart. 2020, 12:32
Patronul lui Nottingham Forest şi Olympiakos, depistat cu CORONAVIRUS. Săptămâna trecută a fost la un meci cu 27.000 de spectatori

Evangelos Marinakis a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Noul virus m-a vizitat și mă simt obligat să anunț public. Mă simt bine, pentru că urmăresc și respect toate recomandările făcute de medici. Îi sfătuiesc pe toți conaționalii mei să facă aceleași lucruri. Vă urez tuturor o recuperare grabnică”, a scris Evangelos Marinakis pe contul de Facebook.

Patronul clubului de fotbal Olympiakos Pireu a fost arestat. Aranja meciuri

Miliardarul grec a fost prezent în tribune, vineri, la partida disputată de Nottingham Forest cu Milwall, anunță The Guardian. La stadion, Evangelos Marinakis s-ar fi fotografiat cu mai mulți suporteri ai „pădurarilor”, dar s-ar fi întâlnit cu jucătorii echipei.

Olympiakos va juca, joi, meciul din optimile de finală ale Europa League, cu Wolverhampton, fără spectatori. Până pe 10 martie, în Grecia au fost înregistrate 89 de cazuri de coronavirus și niciun deces.