El este violatorul de la mall. Alexandru Ilie, bătut de un luptător MMA | FOTO

El este violatorul de la mall. Alexandru Ilie se numeşte bărbatul care a încercat să violeze o femeie de 45 de ani, în toaleta unui mall din Sectorul 6 al Capitalei. Tânărul a mai fost implicat în scandaluri cu iz penal, fiind bătut de un luptător MMA.

12 ian. 2021, 18:00
El este violatorul de la mall. Alexandru Ilie, bătut de un luptător MMA | FOTO
Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti

El este violatorul de la mall. Alexandru-Vasile-Nicolae Ilie este parte vătămată într-un dosar penal de lovire și alte violențe. Conform procurorilor, individul, care este consumator de droguri, ar fi fost bătut de un alt bărbat, care ar fi practicant de MMA, scrie spynews.ro.

Citeşte şi: Adolescent de 17 ani din Brăila, reţinut după ce a jefuit şi violat o bătrână de 80 de ani

El este violatorul de la mall

Alexandru a mai fost prins la furat într-un supermarket, cu doar câteva zile înainte de tentativa de viol. Acum se află în arest preventiv. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 142/P/2021. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ilie Alexandru-Vasile-Nicolae, pentru perioada de 30 zile, de la data de 09.01.2021 până la 07.02.2021, inclusiv.

Emite mandatul de arestare preventivă nr. 1/09.01.2021. Cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului, onorariul avocatului din oficiu în cuantum de 626 lei, va fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare”, au decis judecătorii.

Alexandru Ilie se numeşte bărbatul care a încercat să violeze o femeie de 45 de ani, în toaleta unui mall.

Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat în baia femeilor, dintr-un mall din Sectorul 6 şi a încercat să dezbrace o femeie care se afla înăuntru. Strigătele de ajutor ale femeii i-a alertat pe oamenii aflaţi în preajmă.

Citeşte şi: Cine e românul care a dus tricolorul în mijlocul protestelor violente de la Washington

Toată întâmplarea a avut loc vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, atunci când tânărul, aflat sub infuenţa unor substanţe psihotrope, a intrat în magazin, apoi s-a dus către toaleta femeilor, unde a încercat să dezbrace şi să violeze o persoană.

Femeia a început să ţipe, iar oamenii care se aflau în apropiere, printre care şi o angajată, au intervenit şi au scăpat-o pe femeie din mâinile agresorului. Potrivit imaginilor, înarmată cu un mop, femeia de serviciu l-a alungat pe bărbat, care, între timp, a fost prins şi reţinut de poliţişti pentru 30 de zile.


loading...