Patru adolescenţi cercetaţi de poliţişti după ce au spart aproape douăzeci de autoturisme

Patru adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost prinşi de poliţiştii din Vrancea după ce au spart aproape 20 de autoturisme. În cazul unuia dintre minori, de 14 ani din Tulcea, s-a luat deja măsura reţinerii, iar vineri va fi prezent instanţei cu propune de arestare preventivă.

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 08:17
Patru adolescenţi cercetaţi de poliţişti după ce au spart aproape douăzeci de autoturisme

Potrivit IPJ Vrancea, cei patru minori, de 14 şi 15 ani, se deplasau pe străzile din municipiul Focşani, iar unul dintre aceştia, în vârstă de 14 ani, din judeţul Tulcea, prin forţarea butucului portierei, pătrundea în interiorul maşinilor, de unde fura diverse bunuri.

În acest timp, ceilalţi minori supravegheau zona şi-l atenţionau pe cel care se afla în autoturism.

În acest fel, cei patru copii au spart cel puţin 18 maşini, majoritatea taxiuri. Ulterior, bunurile sustrase ar fi fost împărţite întreei, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea şi două pe raza municipiului Focşani, toţi cei patru fiind identidicaţi.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, faţă minorul de 14 ani, din judeţul Tulcea s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Focşani, cu propunere de arestare preventivă.


loading...