Patru aşteptări la care să renunţi dacă vrei să găseşti un tip mişto

Tiparul modern al întâlnirilor amoroase nu permite femeilor să aibă parte şi de egalitate în raport cu sexul opus, dar şi de un tratament demn de basmele copilăriei, motiv pentru care este ideal ca reprezentantele sexului feminin să renunţe la câteva dintre aşteptările oarecum fireşti, dar de modă veche, pentru a-şi găsi un partener potrivit.

RomaniaTV.net
13 iul. 2016, 10:55
Patru aşteptări la care să renunţi dacă vrei să găseşti un tip mişto

„El ar trebui să mă invite în oraş”

De ce ai vrea asta? Nu încercăm, până la urmă, să schimbăm conceptul potrivit căruia bărbaţii au primul şi ultimul cuvânt cu privire la absolut orice? Dacă vrei o educaţie, trebuie să te interesezi şi să te ocupi de asta în mod activ, dacă vrei un job bun, te duci la interviuri şi munceşti din greu pentru a-l obţine. Nu ar trebui să fie diferit nici în cazul în care eşti interesată de un potenţial partener. De ce ar trebui să depună el tot efortul pentru a te cuceri?

Citeşte şi  Cele mai grave greşeli pe care le fac bărbaţii căsătoriţi

„El ar trebui să plătească la prima întâlnire”

Având în vedere că se urmăreşte egalitatea între sexe din punct de vedere al educaţiei şi la locul de muncă, iar femeile ajung, în unele domenii să câştige la fel sau chiar mai mult decât bărbaţii, de ce ar trebui să plătească neapărat el la întâlnire?

Citeşte mai mult pe feminis.ro