Patru bărbaţi au fost reţinuţi în cazul jefuirii maşinii de Poştă din Balş. Poştaşul agresat, printre reţinuţi

Poliţiştii au reţinut patru bărbaţi în cazul jefuirii maşinii Poştei Române din oraşul Balş. Unul dintre reţinuţi este chiar angajatul Poştei care fusese agresat în momentul comiterii faptei.

18 sept. 2019, 06:19
Patru bărbaţi au fost reţinuţi în cazul jefuirii maşinii de Poştă din Balş. Poştaşul agresat, printre reţinuţi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Slatina şi Caracal, în continuarea activităţilor privind sustragerea sumei de bani din maşina Poştei Române din noaptea de 08/09 septembrie de pe raza oraşului Balş, scrie news.ro.

Citeşte şi EXPLOZIE într-un bloc din Balş. Bilanţ: 16 persoane evacuate, două ajunse la SPITAL, 10 garsoniere AFECTATE

Cu această ocazie, opt persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

„În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 24 şi 50 ani, din municipiul Slatina şi comuna Ipoteşti, sunt bănuiţi că în urma unei înţelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracţiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflaţi în maşină”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre cei patru bărbaţi este angajatul Poştei care a fost agresat în momentul comiterii jafului.

Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 9 septembrie, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care ar fi fugit.

Maşina respectivă aparţine Poştei Române şi era parcată în faţa unui oficiu poştal. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat de autorul jafului, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.