Patru bărbaţi care au ascuns sub camioane zece pakistanezi, cercetaţi pentru trafic de migranţi

Patru bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru trafic de migranţi după ce, în noaptea de luni spre marţi, au ascuns zece pakistanezi sub remorcile a două camioane, construind pentru aceştia locaşuri speciale.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 12:18
Patru bărbaţi care au ascuns sub camioane zece pakistanezi, cercetaţi pentru trafic de migranţi

Cele două camioane au fost verificate la ieşirea din ţară prin Vama Nădlac, fiind conduse de doi şoferi din Timiş, însoţiţi de alţi doi şoferi de rezervă.

În urma verificării remorcilor, poliţiştii de frontieră au observat că a fost modificată construcţia acestora, descoperind locaşuri speciale.

Acestea au fost deschise, iar înăuntru se aflau zece bărbaţi. „Cei în cauză au fost duşi la sediul sectorului, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni pakistanezi cu vârste cuprinse între 15 şi 39 de ani, care încercau sa iasă ilegal din ţară”, a declarat purtătorul de cuvând al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu.

Pakistanezii intenţionau să-şi găseasă de lucru în Spaţiul Schengen, însă nu li s-a permis să mai iasă din ţară, fiind cercetaţi penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cei patru şoferi timişeni sunt cercetaţi în libertate pentru trafic de migranţi.