Patru fraţi orfani, CHINUIŢI şi BATJOCORIŢI într-o stână. Fetele, de 13 şi 14 ani, erau abuzate sexual

Abuzuri şi orori neînchipuite săvârşite de un cioban asupra a patru copii. Fraţii, rămaşi singuri pe lume, au ajuns pe mâna unui monstru care îi exploata la muncile stânei, iar fetele, de 13 şi 14 ani, erau şi abuzate sexual. Totul a ieşit la iveală dupa ce una din ele a reuşit să scape din iad.

RomaniaTV.net
27 sept. 2015, 06:26
Patru fraţi orfani, CHINUIŢI şi BATJOCORIŢI într-o stână. Fetele, de 13 şi 14 ani, erau abuzate sexual

Calvarul celor patru fraţi cu vârste între 6 şi 14 ani a început după ce tatăl lor a decedat. Cum mama este foarte săracă şi are mari probleme cu alcoolul, un cioban din sat care era prieten de familie s-a oferit să crească fraţii. Numai că în scurt timp copiii au ajuns să facă toată munca la stână. Potrivit România TV, cele două fete, de 13 şi 14 ani, au fost abuzate sexual în mai multe rânduri de ciobanul de 38 de ani. Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fete a reuşit să fugă la bunica ei şi a povestit totu. Femeia a sunat la 112 şi astfel oamenii legii au găsit copiii într-o stare jalnică. Erau plini de păduchi, nemâncaţi şi neîngrijiţi

Medicii au confirmat toate abuzurile la care au fost supuşi copiii. Cei 4 fraţi au fost preluaţi de cei de la Protecţia Copilului Botoşani care i-au dus într-un centru de plasament. Ciobanul riscă acum ani grei de închisoare.

Vezi şi: Copii ABANDONAŢI DE PĂRINŢI pe câmp, la 35 de grade. Un bărbat a sunat disperat la 112 şi a cerut ajutor