Patru maşini de lux au ars în faţa unui service VIDEO

Patru maşini s-au făcut scrum în faţa unui service de pe şoseua Arad-Oradea. La mijloc ar putea fi vorba de o mână criminală. Una dintre maşini, un BMW seria 7, a luat foc pentru a patra oară din iulie şi până acum. Acum, maşina era la reparaţii chiar din cauza ultimului incendiu.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 05:49
Patru maşini de lux au ars în faţa unui service VIDEO

Patru maşini s-au făcut scrum în faţa unui service de pe şoseua Arad-Oradea. La mijloc ar putea fi vorba de o mână criminală. Una dintre maşini, un BMW seria 7, a luat foc pentru a patra oară din iulie şi până acum. Acum maşina era la reparaţii chiar din cauza ultimului incendiu.

„Tot la maşina asta ne-au dat foc în faţa casei. După o lună, au venit şi ne-a pus trei butelii în casă, ca în filme,. Cu camere cu tot, nu au reuţit să prindă niciun făptaş. Noi nu avem datorii la nimeni”, a spus proprietarul maşinii de lux.

Limuzina care a mai luat foc de trei ori până acum i-a făcut pe propietari să cheltuiască 55.000 de lei pentru reparaţii.

Pompierii şi poliţiştii verifică acum cauza incendiului. „Încă nu ne putem pronunţa, dacă a fost incendiere sau nu. Suntem în cursul cercetărilor. Maşinile au fost aproape una de alta şi focul s-a extins”, a spus plutonier major Marius Glodean de la ISU Arad.


loading...