Patru muncitori filmaţi când scot apa dintr-o groapă cu lopata şi o cară cu o roabă. Filmarea a devenit virală

Mai mulţi muncitori au fost filmaţi în timp ce se chinuiau să golească o groapă plină cu apă cu o lopată. Într-o filmare postată pe Facebook se poate vedea cum muncitori "înarmaţi" cu lopeţi umplu o roabă cu apă, pe care o răstoarnă câţiva metri mai încolo. Imaginile demne de un film de comedie au fost surprinse în cartierul Ţiglina I din Galaţi. 

RomaniaTV.net
21 nov. 2018, 10:50
Patru muncitori filmaţi când scot apa dintr-o groapă cu lopata şi o cară cu o roabă. Filmarea a devenit virală

Pe imagini se vede cum unul dintre muncitori încarcă tacticos o roabă cu o lopată, în timp ce un coleg o răstoarnă câţiva metri mai încolo, exact în zona unde sunt parcate mai multe maşini. Alţi doi muncitori asistă de pe margine la „munca” colegilor lor.

Intrebat de reporterul ProTv, unul dintre muncitori îşi explică gestul: ″- Şi cu ce vreţi s-o car? – Nu aveţi altceva? – Păi aduceţi dumneavoastră şi car eu. – Dar e normal să căraţi apă cu roaba, domnule? – Dumneavoastră altă treabă n-aveţi? – Nu, că eu nu lucrez în construcţii. – O pompă, ceva, nu v-au adus? – N-avem, deocamdată. – V-au filmat locatarii de aici, din zonă, şi râdeau de dumneavoastră! – N-are decât să râdă, eu ce vreţi să fac?”

 

Filmarea a fost văzută şi de reprezentanţii Primăriei Galaţi, aceştia solicitând explicaţii firmei care construieşte parcarea.

„Dirigintele de şantier a spus că sunt lucrări care se fac empiric în astfel de situaţii. Groapa este prea mică şi nu există un utilaj care să scoată apa, de aceea s-a acţionat empiric”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.
Lucrarea care se face în cartierul gălăţean ar trebui să fie finalizată până la sfârşitul anului.