Patru paşi pentru a-ţi tonifia posteriorul

Curele de slăbire sunt excelente pentru a scăpa de grăsime, însă pentru a-ţi tonifia posteriorul este nevoie să urmezi patru paşi pe care îi recomandă Dr. Oz, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 10:21
Patru paşi pentru a-ţi tonifia posteriorul

Primul pas este acela de a consuma carbohidraţi. Dr. Oz recomandă carbohidraţii complecşi, deoarece sunt absorbiţi lent şi asigură un maximum de energie, fără a favoriza depunerea grăsimilor. Acesta mai precizează că trebuie să se consume în cantităţi moderate cerealele integrale şi pastele din făină integrală. Atunci când vrei să consumi carbohidraţi pentru a scăpa de grăsimea de pe fund este important să reduci aportul de grăsimi, mai ales pe cele saturate.

Meniu recomandat de Dr. Oz:

Micul dejun: clătite din făină de hrişcă cu fructe de pădure şi şuncă de curcan

Masa de prânz: sandviş cu pui şi legume învelit în lipie din făină integrală şi făină de porumb

Masa de seară: carne slabă de curcan cu cartofi piure şi salată de crudităţi.

Al doilea pas pe care trebuie să-l urmezi este masajul anticelulitic. Este bine ca acest masaj să fie realizat de o persoană specializată.

Al treilea pas îl reprezintă prăjitura negresă după reţeta lui Dr. Oz. Această prăjitură conţine ingrediente care au rolul de a accelera metabolismul şi de a stimula arderea grăsimilor.

Ingrediente:

1 cană cu cacao pudră, 1/4 linguriţă piper cayenne, 2 linguriţe cu scorţişoară, 1/2 cană cu lapte vegetal, 1 cană cu stafide şi 1 cană cu fulgi de ovăz.

Ingredientele se amestecă în robotul de bucătărie, se presează într-o tavă şi se lasă la frigider.

Ultimul pas pentru a-ţi tonifia posteriorul este acela de a face exerciţii fizice.