Patru persoane au ajuns la spital, după ce două maşini s-au tamponat în Craiova VIDEO

Patru persoane au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Craiova. Potrivit anchetatorilor, de vină este un şofer băut, care a lovit cu putere o maşină aflată in faţa sa. Pentru că ambele autoturisme aveau viteză, impactul a fost atât de puternic, încât maşina lovită a fost distrusă, iar pentru scoaterea răniţilor a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

RomaniaTV.net
25 aug. 2012, 06:21
Patru persoane au ajuns la spital, după ce două maşini s-au tamponat în Craiova VIDEO

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.00, la ieşirea din Craiova, spre Slatina. Un autoturism în care se aflau trei persoane a fost lovit cu putere din spate de un altul, al cărui şofer conducea cu viteză. Maşina lovită a fost grav avariată, iar şoferul şi fiul său, în vârstă de 10 ani, au rămas prinşi între fiare. Soţia şoferului, aflată pe scaunul din dreapta, a reuşit să iasă din maşină.

La faţa locului au sosit în scurt timp un echipaj de poliţie şi unul de descarcerare. „Din primele cercetări, rezultă faptul că conducătorul autoturismului din spate nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu maşina din faţă. În urma imapctului a rezultat rănirea a 4 persoane”, a declarat Ionuţ Pupăză de la IPJ Dolj.

Cei trei răniţi au fost transportaţi cu o ambulanţă la spital. Medicii spun că au suferit traumatisme la nivelul mâinilor şi picioarelor, dar că starea lor este stabilă. Şoferul vinovat a suferit şi el leziuni care au necesitat internarea. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,56 la mie şi au întocmit pe numele lui dosar penal pentru vătpmare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului.