Accident în lanţ, în Bran. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital, duminică, în urma unui accident produs pe DN73, în localitatea braşoveană Bran, şi în care au fost implicate trei autovehicule - un TIR, o dubă şi un autoturism, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată timp de 40 de minute.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 12:15
Accident în lanţ, în Bran. Patru persoane au ajuns la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Bran, dinspre Braşov, după ce şoferul unui TIR, care circula în coloană, nu a păstrat distanţa regulamentară de mers şi a intrat într-o dubă din faţa sa.

În urma impactului, duba a fost proiectată într-un alt autoturism, dar şi într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, care s-a rupt şi a căzut pe carosabil, blocând circulaţia.

„În urma impactului au rezultat patru vitime, şoferul dubei şi al autoturismului şi doi pasageri din autoturimsul Peugeot, care au fost transportaţi la spital. Starea acestora însă nu este gravă”, a spus Naghi.

Reprezentanţii companiei de electricitate au sosit la locul accidentului şi au ridicat stâlpul de pe carosabil, circulaţia fiind reluată pe un singur fir, după ce a fost blocată aproximativ 40 de minute, potrivit sursei citate.

La locul accidentului s-a intervenit cu două echipaje SMURD care au preluat răniţii, precum şi cu un echipaj ISU cu apă şi spumă.