Patru persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit la ieşirea din Mediaş. Traficul auto a fost BLOCAT UPDATE

Patru persoane au fost rănite, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 14, la ieşirea din municipiul Mediaş, din judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs din cauză că una dintre maşini a intrat pe contrasens. Traficul rutier a fost complet blocat în zonă.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 19:53
Patru persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit la ieşirea din Mediaş. Traficul auto a fost BLOCAT  UPDATE

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul pe DN14 Sibiu – Sighișoara a fost oprit pe ambele sensuri la intrarea în municipiul Mediaș dinspre Sibiu.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Ulteriot, traficul rutier s/a desfăşurat alternativ pe DN14, la ieșirea din municipiul Mediaș.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 14 la ieşirea din municipiul Mediaş către Sibiu, potrivit news.ro.

„Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens. Patru persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este complet blocat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că la accident intervin mai multe echipaje, inclusiv cel de descarcerare şi o ambulanţă de transport victime multiple.