Patru persoane suspectate că au jefuit un poştaş, audiate în urma unor percheziţii

Patru persoane suspectate că în 23 mai au jefuit un poştaş şi au fugit cu geanta cu banii pe care urma să îi distribuie au fost duşi la audieri. Aceştia au fost ridicaţi în urma unor percheziţii domiciliare din Turda şi comuna Mihai Viteazu, din judeţul Cluj.

28 mai 2013, 06:43
Patru persoane suspectate că au jefuit un poştaş, audiate în urma unor percheziţii

În 23 mai, un factor poştal, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. După ce au furat geanta cu bani, suspecţii au fugit cu un autoturism, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat doi suspecţi în cazul jafului, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

Poliţiştii au descins marţi dimineaţă la locuinţele suspecţilor, din municipiul Turda şi comuna Mihai Viteazu, unde au găsit o parte din suma de bani furată de la factorul poştal.

Patru persoane au fost duse la audieri, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă aceştia vor fi reţinuţi sau cercetaţi în stare de libertate.

La percheziţii au participat poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj şi de la Poliţia municipiului Turda. Acţiunea a fost sprijinită de Direcţia de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Citeşte şi Un POŞTAŞ din Timişoara a fost ATACAT de doi bărbaţi care i-au furat geanta plină cu bani