Patru poziţii excitante în funcţie de dimensiunea penisului

Publicat: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 22:38 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 22:38 // Sursa: RTV.net

Indifererent de cât de slab sau de bine dotat eşti în ceea ce priveşte dimensiunea penisului, te poţi bucura de partide fierbinţi de sex, mai ales dacă alegi poziţiile potritive pentru fiecare situaţie în parte. Iată câteva poziţii sexuale incitante în functie de dimensiunea penisului recomandate de specialiştii site-ului ivillage.com.

Poziţii sexuale pentru penisuri mici

Femeia se aşaza pe spate şi işi încolăceşte picioarele în jurul gâtului bărbatului, pentru a-i da acestuia controlul şi pentru a permite o penetrare adâncă.

În timpul penetrării, femeia poate încearca să strângă muşchii vaginali (ca la exerciţiile Kegel) pentru o mai bună stimulare a penisului partenerului. De asemenea, bărbatul se poate juca cu mâinile astfel încât să-şi stimuleze la maximum partenera şi astfel să contrabalanseze dimensiunie mici ale penisului.

Poziţii sexuale pentru penisuri mari

Bărbatul stă culcat pe spate. Femeia se aşază în poziţia călare, însş cu spatele la partener. În timpul penetrării, femeia se poate sprijini cu mâinile de coapsele bărbatului.

Poziţia este extrem de excitantă, iar femeia deţine controlul mişcărilor, astfel încât poate duce penetrarea până unde îi este confortabil.

Citeşte mai mult pe sfatul.părinţilor.ro

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 04:38
...target="_blank">sfatul.părinţilor.ro Excerpt from: Patru poziţii excitante în funcţie de dimensiunea penisului...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H