Patru poziţii excitante în funcţie de dimensiunea penisului

Indifererent de cât de slab sau de bine dotat eşti în ceea ce priveşte dimensiunea penisului, te poţi bucura de partide fierbinţi de sex, mai ales dacă alegi poziţiile potritive pentru fiecare situaţie în parte. Iată câteva poziţii sexuale incitante în functie de dimensiunea penisului recomandate de specialiştii site-ului ivillage.com.

RomaniaTV.net
13 apr. 2013, 19:38
Patru poziţii excitante în funcţie de dimensiunea penisului

Poziţii sexuale pentru penisuri mici

Femeia se aşaza pe spate şi işi încolăceşte picioarele în jurul gâtului bărbatului, pentru a-i da acestuia controlul şi pentru a permite o penetrare adâncă.

În timpul penetrării, femeia poate încearca să strângă muşchii vaginali (ca la exerciţiile Kegel) pentru o mai bună stimulare a penisului partenerului. De asemenea, bărbatul se poate juca cu mâinile astfel încât să-şi stimuleze la maximum partenera şi astfel să contrabalanseze dimensiunie mici ale penisului.

Poziţii sexuale pentru penisuri mari

Bărbatul stă culcat pe spate. Femeia se aşază în poziţia călare, însş cu spatele la partener. În timpul penetrării, femeia se poate sprijini cu mâinile de coapsele bărbatului.

Poziţia este extrem de excitantă, iar femeia deţine controlul mişcărilor, astfel încât poate duce penetrarea până unde îi este confortabil.

Citeşte mai mult pe sfatul.părinţilor.ro