Patru produse din carne de vită au fost retrase preventiv din meniul deputaţilor britanici

Publicat: Miercuri, 20 Februarie 2013 09:29 // Actualizat: Miercuri, 20 Februarie 2013 10:40 // Sursa: Mediafax

Camera Comunelor din Marea Britanie a retras, ca măsură de "precauţie" patru produse din carne de vită din meniu, în aşteptarea rezultatelor testelor ce urmează să stabilească dacă acestea conţin sau nu carne de cal, a anunţat marţi un purtător de cuvânt, citat de AFP.

"Un furnizor (Brakes) al restaurantului din Camera Comunelor realizează teste pe produsele care conţin vită", a declarat acest purtător de cuvânt.

"Ca măsură de precauţie, restaurantul din Camera Comunelor a retras patru produse pe bază de vită furnizate de Brakes", a continuat el, precizând că "testele la două din cele patru produse s-au terminat şi au conchis că acestea nu conţin carne de cal".

Produsele retrase "conţin vită şi nu carne proaspătă furnizată Camerei Comunelor", a anunţat purtătorul de cuvânt, adâugând că, potrivit lui Brakes, toate testele "ar urma să se încheie până pe 22 februarie".

"Serviciul de restaurante din Camera Comunelor a urmat toate recomandările Agenţiei pentru siguranţă alimentară, a luat măsurile de precauţie necesare şi a identificat toate produsele care conţin vită", a asigurat purtătorul de cuvânt.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 feb 10:05
...rezultatelor testelor ce urmează să stabilească dacă acestea conţin sau nu carne de cal, a anunţat marţi un purtător de Citește mai departe… via RTV.NET – Stiri – Ştiri web design & ...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H