Patru români în Gala Super Kombat Podgorica

Ionuţ "Pitbull" Atodiresei se va lupta cu Saşa Jovanovici, un sportiv născut în Valea Timocului, o regiune din Serbia în care trăieşte o comunitate română, la Gala SuperKombat de la Podgorica, programată în 25 februarie.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 09:47
Patru români în Gala Super Kombat Podgorica

„Deşi s-a stabilit în Austria de câţiva ani, Jovanovici vorbeşte limba română. E vlah din Valea Timocului, născut şi crescut acolo. Eu chiar am rămas surprins când m-a salutat în română. Meciul dintre cei doi va fi unul dintre cele mai spectaculoase ale galei”, a afirmat promotorul Eduard Irimia.

Atodiresei este convins că va reuşi să îl învingă pe Jovanovici. „Când suntem în ring, asta va conta mai puţin că suntem de acelaşi neam. Am poftă de victorie, mai ales că am pierdut în octombrie la Piatra Neamţ. Românul din Moldova va câştiga meciul”, susţine sportivul sucevean.

Primul Grand Prix mondial SuperKombat, organizat la Podgorica, programează 10 meciuri, dintre care şapte vor fi super-fight-uri. În piramida de patru, Cătălin Moroşanu se va bate cu Utley Meriana din Curacao, în timp ce brazilianul Anderson „Braddock” Silva îl va înfrunta pe germanul de origine rusă Nikolaj Falin.

În meciul rezervelor se întâlnesc olandezul Brian Douwes şi bosniacul Dzevad Poturak. Câştigătorul piramidei se va califica în turneul Final 8 din luna octombrie, acolo unde vor mai ajunge şi câştigătorii următoarelor trei turnee, dar şi finaliştii SuperKombat din 2011. Marea finală este programată pentru luna noiembrie, iar învingătorul, pe lângă premiul în bani, va câştiga şi un Mitsubishi Pajero în valoare de peste 45.000 de euro.

Gala de la Podgorica va fi transmisă în direct, sâmbătă seară, de Pro TV şi Eurosport, putând fi urmărită live în peste 80 de ţări.

Programul complet al galei este următorul:

1. Brian Douwes (Olanda) – Dzevad Poturak (Bosnia-Herzegovina);

2. Nikolaj Falin (Rusia) – Braddock Silva (Brazilia);

3. Utley Meriana (Curacao) – Cătălin Moroşanu (România);

4. Ayadin Yuksel (Turcia) – Raul Cătinaş (România);

5. Redouan Cairo (Surinam) – Andrei Stoica (România);

6. Ismael Londt (Surinam) – Vladimir Toktasinov (Germania);

7. Saşa Jovanovici (Austria) – Ionuţ Atodiresei (România);

8. Frank Munoz (Spania) – Goran Radonjici (Muntenegru);

9. Finala: Învingător meci 2 – Învingător meci 3.