Patru statui din ceară ale artistei Whitney Houston vor fi inaugurate la Madame Tussauds

Reprezentanţii muzeului Madame Tussauds au dezvăluit imagini cu patru noi statui din ceară ale artistei Whitney Houston, care vor fi inaugurate, joi, la New York. Este o premieră mondială, în contextul în care, muzeul de ceară nu a mai creat niciodată patru statui pentru aceeaşi personalitate.

07 feb. 2013, 09:44
Patru statui din ceară ale artistei Whitney Houston vor fi inaugurate la Madame Tussauds

Este pentru prima oară în istoria de două secole a muzeului Madame Tussauds, când conducerea instituţiei a decis să creeze şi să inaugureze atât de multe statui din ceară pentru o singură persoană.

Statuile vor fi create în studioul din Londra, după care vor fi distribuite în patru oraşe diferite din Statele Unite: Washington D.C., Las Vegas, Hollywood şi New York.

„Ne-am simţit extrem de onoraţi atunci când reprezentanţii muzeului Madame Tussauds ne-au contactat pentru a realiza patru statui cu Whitney, care o reprezintă în patru momente diferite din cariera ei de 30 de ani”, a declarat Pat Houston, managerul şi cumnata regretatei artiste, scrie people.com

Cele patru statui din ceară care o reprezintă pe Whitney Houston vor fi prezentate publicului larg mai întâi la New York, în cursul zilei de joi.

Whitney Houston a murit în ziua de 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Cântăreaţa a fost găsită moartă într-un hotel din Beverly Hills, unde urma să participe la o petrecere. Bodyguardul său a descoperit cadavrul şi a anunţat imediat autorităţile.