Patru stelişti şi un rapidist printre jucătorii cu conturi la PARIURI. FRF cere lista FOTBALIŞTILOR-PARIORI

Printre persoanele cu conturi pe site-urile ilegale de pariuri online depistate de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), se găsesc fotbalişti de la echipe importante. Pe holurile instituţiei se vorbeşte că, până acum, au fost identificaţi patru jucători de la Steaua, doi de la Chiajna şi câte unul de la Rapid şi Astra, anunţă ProSport.

25 nov. 2015, 14:54
Patru stelişti şi un rapidist printre jucătorii cu conturi la PARIURI. FRF cere lista FOTBALIŞTILOR-PARIORI

Potrivit Regulamentului Disciplinar, cei care activează în fotbal nu au voie să joace la pariuri. Cine o face şi este descoperit e amendat cu 300.000 de lei şi suspendat doi ani din fotbal.

„Jucătorii vorbesc între ei. Sunt destul de derutaţi. Unii spun că au conturile doar pentru poker şi cazino online”, scrie ProSport.

CITEŞTE ŞI CUTREMUR în LIGA I. Fotbalişti prinşi că au jucat zeci de mii de euro la PARIURI

FRF încearcă să pună mâna pe numele oficialilor din fotbal – jucători, antrenori, conducători de cluburi – cu conturi pe site-urile de pariuri. Demersurile federaţiei de a obţine de la ONJN listele au eşuat, instituţia refuzând pentru că FRF nu e instituţie publică şi trebuie respectată confidenţialitatea datelor. În acest moment, federaţia s-a îndreptat către Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi către Ministerul de Interne, cărora le solicită sprijinul pentru a-i descoperi pe cei care participă la jocul de fotbal şi pariază.