Patru studente au murit într-un teribil accident rutier. Familiile disperate caută martori de la tragedie

Disperare în familiile celor patru studente moarte în tragedia de la Jibou! După ce Curtea de Apel Cluj a întors la parchet dosarul, aceștia caută martori ai accidentului.

06 nov. 2019, 09:20
Patru studente au murit într-un teribil accident rutier. Familiile disperate caută martori de la tragedie

Mădălina Dascăl, avocata familiilor îndurerate, a lansat un apel public pentru a găsi martori care să furnizeze informații despre funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivel cu calea ferată din locul tragediei.

În data de 17 mai 2018, pe centura ocolitoare a orașului Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier, accident în care și-au pierdut viața 4 studente, autoturismul în care se aflau fiind lovit de tren. Tragedia în care au decedat cele 4 tinere a șocat o țară întreagă și a lăsat în doliu familiile îndurerate care nici până în ziua de astăzi nu și-au găsit liniștea.

Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou.

Cele patru fete care au pierit în tragicul accident din Jibou NU ar fi trebuit să fie pe acel drum! Ce s-a întâmplat de fapt