Patru suspecţi în cazul taximetristului sibian găsit mort în portbagaj VIDEO

Anchetatorii din cazul taximetristului sibian găsit mort în portbagajul maşinii sunt pe urmele a patru suspecţi.

RomaniaTV.net
19 feb. 2013, 18:46
Patru suspecţi în cazul taximetristului sibian găsit mort în portbagaj VIDEO

Procurorii care anchetează moartea taximetristului sibian găsit mort în portbagajul maşinii au acum patru suspecţi. În cazul a doi dintre ei s-au întocmit deja portrete robot.

Taximetristul a dispărut vineri dimineaţă după ce a luat nişte clienţi într-o cursă spre Făgăraş. Iniţial s-a vorbit despre trei suspecţi, dar noile date obţinute de anchetatori au arătat că patru persoane ar putea fi implicate în moartea bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, ar fi vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, pe care taximetristul i-a luat cu maşina. Doi dintre presupuşii autori ai crimei au în jur de 30 de ani, iar femeia este mai tânără. Procurorii nu au făcut încă publice portretele celor căutaţi.

La locul în care a fost abandonat vehiculul sunt patru cărări de urme şi, coroborat cu vizionarea casetelor de la o cameră de supraveghere, s-a stabilit că poliţia caută patru suspecţi, nu trei, cum s-a crezut iniţial, a explicat procurorul de caz, Ioan Boţoc.

Munca anchetatorilor ar fi fost mult uşurată dacă în momentul în care a plecat taximetristul ar fi transmis către dispecerat datele de identitate ale clienţilor săi, procedură aplicată până nu demult de toţi şoferii de taxi la fiecare cursă în afara judeţului.

Taximetristului i-a fost furat portofelul, dar în torpedoul maşinii au fost găsite o sumă de bani şi câteva obiecte din aur care aparţineau tot şoferului. Poliţiştii au găsit şi telefonul victimei, pe care autorii crimei l-au aruncat la câteva zeci de metri de maşină. Anchetatorii iau în calcul două variante: jaful sau un conflict spontan.