Patru tineri, bătuţi crunt după ce au fost confundaţi în trafic cu alte persoane. Unul din ei a ajuns în comă la spital

Patru tineri dintr-o maşină au ajuns bătuţi la spital în Botoşani, în urma unui conflict pornit de la o şicanare în trafic. Unul dintre ei este în stare foarte gravă, transferat în comă la Iaşi, cu răni la cap, după ce a fost lovit de mai mulţi agresori.

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 13:05
Patru tineri, bătuţi crunt după ce au fost confundaţi în trafic cu alte persoane. Unul din ei a ajuns în comă la spital

Acestia le-au spus ulterior politistilor ca au confundat victimele cu alti indivizi, pe care ii urmareau. Victimele au mai spus ca se intorceau cu masina de la o discoteca din judet. Erau sase persoane in autoturism.
Pe drum, tinerii au observat alte doua masini care se urmareau.

La un moment dat, unul dintre soferii respectivi a inceput sa sicanze si masina in care se aflau cei sase tineri. I-a urmarit apoi mai multi kilometri. In cele din urma, victimele au ajuns pe un camp cu autoturismul si n-au mai putut inainta. Doua fete au reusit sa fuga si sa se adaposteasca intr-o casa. Cei patru baieti au fost batuti crunt de tot atatia agresori. 

Unul dintre ei, un tanar de 18 ani, era in stare grava, iar medicii de la Botosani au decis transportul lui la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. Medicii sunt rezervati in privinta supravietuirii sale. „Persoana pe care am adus-o e in stare foarte grava, in coma de grad III, cu un traumatism cranian cu hematom parieto-occipital”, a declarat Tiberiu Roman de la Ambulanta Botosani, conform stirileprotv.ro. 

Victimele sustin ca nu ii cunosc pe agresori, insa banuiesc ca au fost in aceeasi discoteca cu ei. 

Agresorii le-au spus politsitilor ca le-ar fi confundat pe victime cu tinerii din cealalta masina cu care se sicanau. Agresorii sunt cercetati in libertate. Soferul va raspunde si pentru ca a condus – desi are permisul suspendat.