Patru tineri, răniţi în urma unui accident produs de un şofer beat

Patru tineri din Craiova, un bărbat şi trei femei, au ajuns duminică noapte la spital, după ce maşinile cu care se deplasau au fost proiectate una în alta, în urma unui accident produs de un şofer aflat în stare de ebrietate.

14 iul. 2014, 08:40
Patru tineri, răniţi în urma unui accident produs de un şofer beat

Potrivit IPJ Dolj, Leonard M., 21 ani, din comuna Coşoveni, conducea un autoturism pe strada Târgului din Craiova, iar la intersecţia cu strada Nicolae Romanescu nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Florin L., 26 ani, din Craiova, informează Agerpres.

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în autoturismul condus de Camelia M., 35 ani, din Craiova în care se mai aflau alte două femei de 26 şi, respectiv, 21 de ani, toate cele patru persoane din cele două maşini proiectate una în alta fiind rănite şi transportate la spital ulterior.

Poliţiştii Biroului Rutier ajunşi la faţa locului i-au testat pe cei trei conducători auto, în cazul şoferului Leonard M. care a produs accidentul rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: ACCIDENT MORTAL în Dâmboviţa. Un autoturism s-a izbit frontal cu un TIR