Patru traficanţi care deţineau aproape 500 de grame de rezină de canabis, reţinuţi la Craiova

Doi tineri din Craiova care făceau parte dintr-o reţea de trafic de droguri au fost prinşi când încercau să vândă 30 de grame de rezină de canabis, la percheziţiile domiciliare poliţiştii descoperind aproape jumătate de kilogram din acelaşi drog şi un pistol.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 18:36
Patru traficanţi care deţineau aproape 500 de grame de rezină de canabis, reţinuţi la Craiova

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, cei doi tineri, de 21, respectiv 26 de ani încercau să vândă rezina de canabis pentru suma de 500 de euro.

În urma cercetărilor, au mai fost descoperiţi alţi doi membri ai grupării, de 22 şi de 30 de ani, din localitatea Bârca, judeţul Dolj, care sunt suspectaţi că distribuiau drogurile, de provenienţă spaniolă, pe raza municipiului Craiova.

În urma a patru percheziţii efectuate, vineri, la locuinţele celor patru suspecţi au fost găsite 440 de grame de rezină de canabis, dar şi un pistol de calibru 9 cu zece cartuşe şi şase cartuşe de vânătoare, de calibrul 12 milimetri.

„Faţă de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc”, se arată în documentul citat.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Craiova şi SRI- Secţia Judeţeană Dolj, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova.