Patru victime ale tragediei de la Arad, înmormântate la Chesinţ

Patru dintre cei 8 bărbaţi morţi în teribilul accident petrecut sâmbătă sunt conduşi pe ultimul drum în localitatea arădeană Chesinţ. Maşina în care se aflau victimele a intrat sub un TIR.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 10:38
Patru victime ale tragediei de la Arad, înmormântate la Chesinţ

Patru dintre cei 8 oameni morţi în accidentul din Arad sunt înmormântaţi astăzi la Chesinţ. Opt oameni au murit după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR, în judeţul Arad.

Printre cei care sunt înmormântaţi marţi se numără şi şoferul maşinii care a intrat pe DN7 sub un TIR. Tânărul de 19 ani îşi luase permisul de conducere doar în urmă cu două luni. Părinţii lui se întorseseră din Italia şi lucrau împreună la construcţia unei case.

Accidentul s-a produs sâmbătă la kilometrul 501 al DN 7, când un autoturism minivolum a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. Toate cele nouă persoane aflate în minivolumul cu şase locuri au fost aruncate din maşină în urma impactului.

Toate persoanele care se aflau în monovolumul înmatriculat în Italia erau muncitori din localitatea arădeana Chesinţ, care se îndreptau spre Arad.

Din primele cercetări realizate la faţa locului a reieşit că şoferul monovolumului ar fi adormit la volan, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR care circula regulamentar.

Rezultatele autopsiei vor arăta dacă şoferul microbuzului a adormit la volan sau a suferit un stop cardiac înainte să între pe contrasens şi să provoace carnagiul.

Oamenii se întorceau ce la Deva, după o zi de muncă, şi mai aveau 20 de kilometri până la destinaţie.