PATRU zodii sunt cele mai norocoase din aprilie 2023. Verifică lista celor care pot câştiga la Loto

Noul an astrologic continuă să zbârnâie cu noi promisiuni și motivații, ceea ce înseamnă că probabil că sunt multe de făcut în ceea ce pare a fi foarte puțin timp.

09 apr. 2023, 14:01
PATRU zodii sunt cele mai norocoase din aprilie 2023. Verifică lista celor care pot câştiga la Loto

Luna aprilie se anunță aglomerată. Atât din punct de vedere astral, cât și din punct de vedere religios. Este luna în care ne pregătim de Sărbătorile Pascale. Este luna în care acceptăm tot ceea ce sezonul Berbecului are de oferit. Noul an astrologic continuă să zbârnâie cu noi promisiuni și motivații, ceea ce înseamnă că probabil că sunt multe de făcut în ceea ce pare a fi foarte puțin timp.

Din fericire, nu toată lumea va simți că alergă o milă pe minut. Câțiva aleși vor fi cele mai norocoase semne zodiacale în aprilie 2023 și cu siguranță nu își vor irosi norocul.

Iată care sunt cele mai norocoase PATRU zodii din luna aprilie 2023

BERBEC
Strălucești mai tare decât un diamant în această perioadă, dragă Berbec. Soarele continuă călătoria prin prima ta casă de identitate personală și auto-exprimare. Ești obișnuit să preiei conducerea, dar luna aceasta vei câștiga recunoaștere pentru proiectele și eforturile tale solo. În special pentru cele care se aliniază cu individualitatea ta. Acum este momentul să te afirmi, să acționezi și să te expui – ceva de care nu ești străin. În sfârșit, intri într-un sezon care te va recompensa pentru că te concentrezi doar asupra ta. Așa că nu-ți fie teamă să faci din acest sezon totul despre tine și ambițiile tale.

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru o parte din zodii

RAC
În luna aprilie, Soarele va continua tranziția prin a 10-a casă a carierei și a imaginii publice. Ceea ce îți va aduce succese și laude. Nu fi surprins dacă câștigi mai multă recunoaștere luna aceasta, dragă Rac. Capacitatea ta de a acționa neînfricat în profesia ta este ceva ce merită sărbătorit. În timp ce această energie poate merge împotriva naturii tale sfioase, este important să îți permiți să te faci remarcat. Ține cont de faptul că odată cu mai multă notorietate vine și mai multă presiune. Așa că s-ar putea să fii mai predispus să fii copleșit de atâta atenție.

BALANȚĂ
Luna aceasta îți crește dorința de parteneriat și conexiune romantică, dragă Balanță (chiar mai mult decât de obicei). Pe măsură ce Soarele continuă călătoria prin casa ta a șaptea, îți vei pune ochii pe legarea și conectarea cu oamenii din jurul tău într-un mod direct, fără teamă. Compania este o prioritate pentru tine acum și îți vei pune ochii în principal pe oameni care sunt direcți, asertivi și independenți. În calitate de soră a semnului Berbecului, poți învăța multe despre tine în acest sezon prin intermediul altor persoane. Așa că e nevoie să acorzi o atenție deosebită lucrurilor pe care aceștia ți le arată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Mihai Voropchievici, maestrul runelor, a pus detectorul de miciuni pe zodii: Cine este Pinocchio