Paul, 27 ani, la un pas de moarte, după ce s-a urcat beat la volan. Tânărul nu avea nici permis de conducere

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Plugari, judeţul Iaşi, a fost la un pas de moarte, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. Şocant este faptul că moldoveanul se afla într-o stare avansată de ebrietate şi mai mult decât atât, nici măcar nu avea permis de conducere.

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 17:20

Paul Sergiu Todireanu s-a urcat la volan şi nu s-a gândit nicio clipă că îşi va pune viaţa în perico, dar şi a altor persoane. Tânărul care conducea un BMW Seria 3 venea dinspre Plugari către Șipote, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în plin într-un copac de la marginea drumului. În urma impactului, Paul a rămas încarcerat, potrivit Bzi.ro.

La scurt timp după efectuarea apelului la 112, mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns la locul indicat. Pompierii au reușit să-l scoată dintre fiarele contorsionate. Imediat după ce a fost extras, tânărul a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest. Valoarea indicată de aparat a fost uriașă. Tânărul avea o alcoolemie de 1,02 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Un echipaj medical l-a preluat și mai apoi l-a transportat pe tânărul inconștient la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 cu privire la faptul că un accident rutier soldat cu victime omenești s-a produs pe DJ 282 B. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani din comuna Plugari a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Tănărul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 1,02 miligrame alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Acum, tânărul riscă să ajungă după gratii pentru că s-a urcat băut la volan și fără permis.