Paul Diaconescu, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sumă ar fi primit pentru o săptămână în competiţie

Paul Diaconescu, eliminat de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Actorul în vârstă de 33 de ani a fost primul concurent care a părăsit competiţia din Republica Dominicană. Show-ul este unul foarte dur, iar vedetele sunt supuse la probe extrem de dificile.

07 sept. 2022, 08:51
Paul Diaconescu, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sumă ar fi primit pentru o săptămână în competiţie
Paul Diaconescu, eliminat de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Paul Diaconescu, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Emisiunea a avut debutul duminică seara şi a fost lider de audienţă. Încă din prima ediţie, vedetele au fost supuse inimaginabile, pe care le-au trecut cu succes. Tot în prima săptămână s-au făcut şi nominalizări spre eliminare, iar cel care a plecat acasă a fost Paul Diaconescu, după ce s-a confruntat cu Bia Khalifa și Răzvan Botezatu.

Citeşte şi: Giani Kiriţă şi Cristi Mitrea şi-au aruncat cuvinte grele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Vii ca fătălăul la mine cu mini armata ta de minioni”

Paul Diaconescu, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige”, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.

Chiar dacă perioada a fost scurtă, suma încasată de vedetă nu este deloc mică. Actorul ar fi încasat nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro pentru o săptămână la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, scrie Cancan.ro.

După ce Paul Diaconescu a fost emilinat din competiție, cei unsprezece concurenți rămași sunt: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.