Paul Gascoigne, la un pas de moarte. Cum a ajuns ca un „cadavru viu” VIDEO

Paul Gascoigne a fost un zeu pentru iubitorii fotbalului englez, dar pentru el însuşi a fost cel mai mare duşman pe care îl putea avea. Dependenţa de alcool l-a adus în nenumărate rânduri pe marginea prăpastiei şi chiar la un pas de moarte, ultima oară în urmă cu o lună, dar acum "Gazza" pare că s-a pus din nou pe picioare. Nu se ştie, însă, pentru cât timp.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 16:09
Paul Gascoigne, la un pas de moarte. Cum a ajuns ca un „cadavru viu” VIDEO

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne este pregătit să o ia, din nou, de la zero, după încă o lună petrecută la dezalcoolizare. Şi de această dată, spune el, e „pe bune”.

„Gazza” a ajuns din nou o epavă din cauza băuturii şi a fost nevoit să stea într-o clinică de dezalcoolizare. Acum s-a pus pe picioare şi speră că va reuşi să se ţină departe de licorile care i-au distrus viaţa .

Ultima experienţă l-a speriat de-a binelea şi le-a mărturisit jurnaliştilor de la The Sun că nu mai vrea să treacă vreodată prin aşa ceva.

Eram ca şi mort. Ştiam că sunt într-o stare gravă, dar nu realizam cât de gravă era”, a povestit fostul star al fotbalului englez despre momentul în care s-a trezit legat de un pat de spital, în timp ce medicii vorbeau lângă el despre faptul că ar putea să nu supravieţuiască. „Am fost inconştient timp de trei zile şi nu am de gând să mai trec vreodată prin aşa ceva„, a spus, spăşit, Gascoigne.

După ce s-a internat la clinica Cottonwood, din Arizona, Gascoigne a fost dus de urgenţă la terapie intensivă deoarece fără alcool organele lui au început, pe rând, să cedeze şi a itnrat în stare de şoc. „Medicii au spus că sunt cel mai grav caz din carierele lor şi că au băgat în mine mai multe medicamente decât în orice alt pacient”, a povestit fostul fotbalist.

Pentru că nevoia lui de alcool era foarte mare, iar reacţiile erau pe măsură, medicii l-au imobilizat pe Gascoigne la pat şi iau administrat medicamente printr-un tub.

Cel mai tare m-a speriat când i-am auzit vorbind că mai aveam puţine şanse de supravieţuire. Eram ca un cadavru viu„, a punctat Gascoigne.

Şi, într-adevăr, se pare că, pentru moment, sperietura a fost suficient de mare pentru ca „Gazza” să nu se mai apropie de alcool, fapt confirmat şi de cunoştinţele fostului fotbalist. „Ştie că asta poate fi ultima şansă pentru el. Este de nerecunoscut faţă de cum era când s-a internat”, a spus un amic.

Înainte de a intra din nou la dezalcoolizare, Paul Gascoigne s-a făcut de râs la un eveniment caritabil, unde a luat cuvântul cu toate că era într-o avansată stare de ebrietate, abia se ţinea pe picioare, tremura din toate încheieturile şi cu greu putea articula câteva cuvinte.