Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său. Jojo a dezvăluit totul: „La două dimineața se trezește și aude hoții”

Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său. Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, și actorul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme și au împreună o fetiță. Ei au făcut marele pas după ma mulți ani de relație, cununia civilă fiind în Italia, doar ceremonia religioasă a avut loc în România.

14 oct. 2023, 23:45
Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său. Jojo a dezvăluit totul: „La două dimineața se trezește și aude hoții”
Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său

Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său. Cătălina Grama, invitată în emisiunea „Săriți de pe fix”, realizată de Cabral, a relatat o poveste amuzantă cu soțul său și anume că s-a trezit brusc din somn și era să se năpustească cu două cuțite asupra vecinului lor.

Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său

Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi spune Cabral.

Observând aluzia, actrița continuă și relatează momentele în care Paul Ipate credea că niște hoți se inflitraseră în casa lor. „Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: „Cătălina, pregătește-te! Hai!’. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis’, a povestit aceasta.

Citește și: Paul Ipate a recunoscut: nu o urmărește pe Jojo, soția sa, în serialul ”Clanul”

De ce evită Paul Ipate să lucreze cu soția lui, Jojo

Actorul a explicat de ce una dintre dorințele sale este ca el și Cătălina să lucreze cât mai rar împreună, iar motivul este să își protejeze relația.

Noi de lucrat împreună pe set și pe scenă nu prea mai lucrăm. Asta este o dorință de-a mea. Avem, cred că avem un spectacol împreună, atât. Asta pentru că eu consider că atunci când amesteci lucrurile prea mult, într-o direcție sau alta, se distruge ceva, se strică ceva. Se consumă.

Ori relația se consumă, ori partea profesională se consumă. Și atunci eu vreau să protejez foarte mult relația. La cursuri, la școala de actorie, acolo e altceva. Ea e bună pe un segment, eu pe un alt segment și nu ne încălecăm. Acolo chiar ne înțelegem foarte, foarte bine. Știm exact ce avem de făcut cu copiii.

Râd cu ea, mă distrez cu ea, îmi oferă libertatea de care am nevoie, să-mi fac pasiunile, mă duc, mă văd cu prietenii, îi chem la mine, mă duc la pește, mă duc la baschet. Adică ne respectăm propriile libertăți și cred că asta e foarte important, pe lângă faptul că ne respectăm ca indivizi, ca oameni”, a declarat Paul Ipate.