Paul McCartney lansează un nou album în 2012

Cântăreţul britanic Paul McCartney a anunţat că va lansa un nou album pe 6 februarie 2012, iar printre muzicienii care au contribuit la înregistrarea pieselor incluse pe acest material discografic se numără Eric Clapton şi Stevie Wonder, informează site-ul revistei New Musical Express.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 16:48
Paul McCartney lansează un nou album în 2012

Artistul britanic nu a dezvăluit deocamdată titlul noului album şi nici numărul de piese de pe acest disc.

Paul McCartney a spus doar că albumul va conţine coverurile unor cântece care l-au inspirat în copilărie, dar şi două piese noi.

Cântecele de pe noul LP sunt cântece care au reprezentat o sursă de inspiraţie pentru piesele pe care le-am compus ulterior, iar unele dintre piesele compuse de mine şi John Lennon pentru The Beatles au avut la bază aceste piese„, a declarat Paul McCartney.

Abonaţii Premium ai site-ului Paulmccartney.com au începând de marţi posibilitatea de a asculta gratuit, pentru 24 de ore, piesa „My Valentine” compusă de artistul britanic.

Precedentul album de studio al artistului britanic s-a intitulat „Memory Almost Full” şi a fost lansat în 2007.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.