Paul McCartney s-a vaccinat. Mesajul postat de fostul membru al formaţiei The Beatles, în vârstă de 78 de ani

Cântăreţul britanic Paul McCartney, în vârstă de 78 de ani, s-a vaccinat şi a publicat pe Instagram o fotografie cu momentul în care primeşte doza şi încurajează pe fiecare să facă la fel.

04 aug. 2021, 09:07
Paul McCartney s-a vaccinat. Mesajul postat de fostul membru al formaţiei The Beatles, în vârstă de 78 de ani
Paul McCartney s-a vaccinat

Paul McCartney s-a vaccinat. „Fiţi moderni. Vaccinaţi-vă!„, a scris el în explicaţia care însoţeşte fotografia publicată pe contul urmărit de 3,6 milioane de persoane.

Citeşte şi: Președintele Joe Biden impune angajaților guvernamentali să se imunizeze: „Avem o pandemie din cauza celor nevaccinați”

Paul McCartney s-a vaccinat

Fostul membru al formaţiei The Beatles trebuia să susţină mai multe concerte în Europa anul trecut, în cadrul turneului său „Freshen Up”. Datele au fost anulate din cauza pandemiei.

Paul McCartney nu este singura celebritate care este în favoarea vaccinării. Olivia Rodrigo, noua senzaţie pop, a fost invitată la Casa Albă de preşedintele Joe Biden acum câteva săptămâni pentru a-i încuraja pe fani să se vaccineze.

Duminică, cântăreaţa Ariana Grande a publicat un lung mesaj pe Instagram (unde 256 de milioane o urmăresc) pentru a-i avertiza pe abonaţi cu privire la dezinformare.

De cealaltă parte, Eric Clapton a anunţat că nu va mai cânta în sălile în care este solicitată dovada vaccinării, scrie News.ro.

Persoanele vaccinate cu ambele doze trebuie să poarte din nou mască

Americanii vaccinaţi cu ambele doze sunt sfătuiţi să poarte din nou mască de protecţie în locurile aglomerate. De asemenea, Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor recomandă copiilor să poarte măşti de protecţie la şcoală.

Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă persoanelor vaccinate cu schema completă să poarte din nou măştile de protecţie în interior şi în locurile aglomerate, acolo unde riscul de transmitere a virusului SARS-COV-2 este unul ridicat. De asemenea, vizaţi sunt şi copiii. Aceştia sunt sfătuiţi ca din toamnă să poarte masca la şcoală.

După cum am mai spus anterior, această pandemie continuă să reprezinte o amenințare gravă pentru sănătatea tuturor americanilor. Astăzi avem noi date legate de tulpina Delta care ne impun să actualizăm recomandările cu privire la ceea ce puteți face atunci când sunteți complet vaccinați”, a declarat într-o conferinţă de presă directorul CDC Rochelle Walensky.