Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD. Dăncilă: Îmi pare rău, a spus că din motive personale

Paul Stănescu a demisionat vineri din funcţia de preşedinte executiv al PSD. Anunţul a fost făcut în timpul şedinţei CEx al PSD. "Îmi pare foarte rău, a spus că din motive personale, dar Paul Stănescu va activa în cadrul PSD", a anunţat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei CEx. 

RomaniaTV.net
07 iun. 2019, 13:14
Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD. Dăncilă: Îmi pare rău, a spus că din motive personale

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, după şedinţa CEx, că îi pare rău că Paul Stănescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv.

„Faptul că Paul Stănescu şi-a dat demisia – mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu-şi dea demisia. Paul Stănescu a spus că din motive personale, dar va activa în PSD. Este un membru vechi, este o persoană care iubeşte foarte mult acest partid. (…) Aseară nu ştiam că îşi dă demisia”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă regretă că i-a reprimit în partid pe Gabriela Fiirea şiPaul Stănescu, Dăncilă a răspuns: „Nu regret absolut deloc. Sunt oameni de valoare, trebuie să facem echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri”.