Paul Stănescu, anunţ bombă. Moţiunea de cenzură va trece, PSD din nou la guvernare

Publicat: Joi, 30 Ianuarie 2020 18:52 // Actualizat: Joi, 30 Ianuarie 2020 19:20 // Sursa: romaniatv.net

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat în cadrul conferinţei judeţene extraordinare a PSD Giurgiu, faptul că are convingerea că moţiunea de cenzură va trece şi Guvernul Orban va pica.


„Sunt foarte onorat că sunt astăzi, aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie, pentru că în ultimele două cicluri de alegeri organizaţia PSD Giurgiu nu s-a bătut pentru un loc pe podium, ci pentru locul unu, cu Teleorman şi cu Olt, aşa că e greu să vă dea cineva sfaturi din punct de vedere politic. Acum, cel mai important pentru noi este ca moţiunea de cenzură pe care am depus-o astăzi să treacă. Eu am convingerea că va trece şi Guvernul va pica. Aşa cum am auzit, astăzi aici aveţi 90% din drumuri asfaltate, apă, canal, deci un judeţ în care s-a muncit şi de aceea votul s-a întors. (...) Dacă aţi făcut atâtea lucruri bune, totuşi nu aţi avut mână prea bună la parlamentare, pentru că un deputat a plecat pe la Neamţ şi altul a plecat la alt partid şi e esenţial ca parlamentarii aleşi să fie printre noi, pentru că fiecare vot se numără şi foarte mult ţin la lucrul acesta, ca parlamentarii aleşi să fie fideli organizaţiei din care fac parte. E jenant să iei un deputat şi să se mute dintr-un judeţ în altul, mai jos de atât ce poate să fie, dar dacă vom fi solidari vom câştiga alegerile”, a declarat Paul Stănescu.

Paul Stănescu a adăugat faptul că schimbarea regulilor privind alegerile locale este un „atac la democraţie şi la statul de drept” şi speră că regulile nu se vor schimba în timpul jocului, dar „asta nu înseamnă că celor de la PSD le este frică” , subliniind faptul că „PSD va fi din nou la guvernare”.

„Am pierdut guvernarea, am făcut foarte multe greşeli, dar şi lucruri bune. Acest guvern nu are nicio viziune faţă de administraţiile locale şi faţă de noi proiecte de dezvoltare. Ceea ce fac ei e atac la democraţie şi la statul de drept. În judeţul nostru preocuparea noastră a fost să respectăm cetăţeanul şi dacă în momentul următor sunt alegeri, 99% din primarii pe care îi avem acum câştigă. Şi noi, ca echipă, am fost o echipă performantă. Judeţul Giurgiu a a început să arate ca un judeţ în care trăieşti decent”, a declarat şi preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Social-democraţii participanţi la conferinţa judeţeană extraordinară şi-au votat reprezentanţii la Congresul PSD, judeţul Giurgiu urmând a fi reprezentat de 39 de delegaţi. La conferinţă au participat preşedintele executiv al PSD Giurgiu şi preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Mina, senatorul PSD Cristian Marciu, deputatul PSD Elena Dinu, precum şi primarii din judeţ.
 
 
 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Consiliu Judeţean Giurgiu Guvern moţiunea de cenzură Paul Stanescu PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H