Paul Stănescu anunţă cine deţine puterea în PSD: „Nu vom aveam congres în vara anului 2019”

Președintele executiv al PSD Paul Stănescu susține că social - democrații ar putea să nu își aleagă o nouă conducere până în toamna acestui an. Opinia lui Stănescu vine în contradicție cu declarațiile șefei PSD Viorica Dăncilă.

29 mai 2019, 07:24
Paul Stănescu anunţă cine deţine puterea în PSD: „Nu vom aveam congres în vara anului 2019”

Lupta pentru putere continuă în PSD după şedinţele de marţi. „Nu s-a decis nimic în ceea ce privește organizarea congresului. Părerile sunt împărțite, dar nu s-a luat o hotărâre. Personal, cred că organizarea congresului va fi cel mai probabil în toamnă, în prima parte a lunii septembrie. Până la congres se va da drumul la alegeri interne în toate organizațile din țară”, a declarat Paul Stănescu, pentru HotNews.ro.

Mai mulţi lideri PSD cer ieşirea partidului de la guvernare. Dăncilă: Anticipatele nu sunt soluţia

„Ca să vorbim despre Congres timpul nu ne-a mai permis. Luni la 10.00 vom avea ședință de coaliție, ședință de Birou Permament Național la ora 12.00 și vom stabili acolo când vom face Congresul. Trebuie să vedem dacă toate prevederile din statut sunt agreate sau dacă va trebui să facem modificări și apoi vom avea un Congres pentru a alege președintele partidului și desemnarea candidatului la prezidențiale. Probabil la sfârșitul lunii iunie”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.