Paul Stănescu: „E un haos generalizat. Voiculescu se comportă ca soprana din corul bocitoarelor”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a comentat conflictul politic apărut între Ludovic Orban, preşedintele PNL, şi premierul Florin Cîţu, şi s-a referit şi la "haosul generalizat" din sistemul de sănătate.

23 mart. 2021, 21:30
Paul Stănescu: „E un haos generalizat. Voiculescu se comportă ca soprana din corul bocitoarelor”

Paul Stănescu a declarat marţi seară că, dacă ar fi fost prim-ministru, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu ar fi fost demis imediat. Stănescu a mai spus că pare că România are trei guverne şi toate aceste facţiuni se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie.

„La ora aceasta trăim într-un haos generalizat. Sunt trei guverne la guvernare care se comporta ca și cum ar fi în opoziție. Dacă eram prim-ministru în secunda doi Voiculescu nu mai era ministru.

Nu poți ca ministru să îți delegi toate sarcinile. Am fost ministru și știu exact ce spun. În momentul în care depui un jurământ pentru țară ta trebuie să accepți și glonțul dacă e cazul. Ori, Voculescu se comportă ca și cum ar fi în opoziție, parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor”, a spus Paul Stănescu la Antena 3.

Paul Stănescu: „Orban face un joc inteligent. Arată cu degetul”

„Din punctul meu de vedere Orban face un joc inteligent. Arată cu degetul. Cîţu nu face aia, ministrul nu face aia, nu vrea să facă aia. Fiind în campanie electrorală pentru funcţia de preşedinte al PNL e imposibil să funcţioneze această coaliţie şi acest guvern. Este un haos generalizat pe toate palierele. Românii sunt derutaţi”, a mai spus Paul Stănescu.

„Eu cred că preşedintele îşi dă seama că a greşit foarte grav în momentul în care a adus la putere o coaliţie pierzătoare, spunând la vremea aia că, PSD nu mai reprezintă opinia cetăţenilor la momentul respecitv. L-aş întreba acum. Coaliţia reprezintă acum opinia cetăţenilor? Nu avem mari speranţe la ceea ce face guvernul în perioada aceasta. Problema este ce fac românii. În ţara asta nu funcţionează nimic.

PSD a demontrat că este un partid responsabil pentru ţară. Oameni au dus-o mai bine. PSD a avut creştere economică. Guvernul se gândeşte doar la oamenii lui, nu are nicio legătură cu poporul şi cu România”, a completat secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Citeşte şi: PSD lansează cel mai dur atac la adresa PNRR: „Cred domnii de la guvernare că vor păcăli Comisia Europeană cu astfel de glume. Este calea sigură spre un eşec de proporţii” VIDEO


loading...