Paul Stănescu îl atacă dur pe Ministrul Economiei: „Claudiu Năsui are o singură viziune pentru antreprenorii români: agonie şi faliment”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, are o singură viziune pentru antreprenorii români - agonie și faliment, iar la moțiunea simplă a dat răspunsuri de „politician păpușat, nicidecum demne de un ministru”.

17 mart. 2021, 11:19
Paul Stănescu îl atacă dur pe Ministrul Economiei: „Claudiu Năsui are o singură viziune pentru antreprenorii români: agonie şi faliment”

Paul Stănescu menționează că moțiunea simplă a fost un avertisment asupra faptului că miniştrii USR nu fac nimic pentru repornirea și finanțarea economiei românești.

„Ministrul Îngropării Economiei Românești, Claudiu Năsui, are o singură viziune pentru antreprenorii români: agonie și faliment. Claudiu Năsui este cel despre care Florin Cîțu a spus în februarie 2020, pe atunci ministru de Finanțe, că i-a aprobat o serie de amendamente la buget, chiar dacă n-au fost în interesul românilor. Invit pe oricine să redescopere această dezvăluire și cum mimează, astfel, acest ministru al USR, la pachet cu toată guvernarea liberală plină de ură și minciună. Cu acest ministru al Îngropării Economiei Românești, societatea nu-și va reveni, din păcate, prea curând. Am văzut cu toții ce răspunsuri de politician păpușat a dat la moțiunea simplă și nicidecum demne de un ministru. N-a prezentat nici soluíi și nici programe pentru salvarea antreprenorilor români și a economiei”, transmite Paul Stănescu.

Paul Stănescu face bilanţul guvernării Cîţu

„În loc să pună bețe-n roate crizei economice și problemelor cu care se confruntă antreprenorii, a pus mai degrabă piedici firmelor românești, îngropate în datorii și fără speranță că acest guvern va mai face ceva bun. Industria HORECA a fost batjocorită, abandonată, hărțuită și parțial închisă. Să blochezi programele de stimulare și susținere a industriei și a firmelor românești, să scoți la vânzare, într-o perioadă de criză, companiile de stat, să blochezi schema de granturi pentru investiții sau să elimini voucherele de vacanță, și multe alte măsuri iresponsabile, această viziune nu se numește nici mai mult, nici mai puțin decât Crimă Economică. Când au ajuns la guvernare, liberalii și useriștii au încercat să arunce vina asupra PSD pentru toate motivele care le-au trecut prin minte. Și-au ascuns atunci nepriceperea invocând greaua moșternire. Dar iată cine sunt ei: Zero măsuri pentru economie, plus incompetență în gestionarea pandemiei”, adaugă Stănescu, conform Stiripesurse.ro.

El face și un scurt bilanț al guvernării.

„Din păcate pentru români, se vede cam așa: în valul al treilea, locurile la ATI sunt ocupate, numărul celor infectați crește, responsabilitatea pentru incendiile din spitale este băgată sub preș, medicii și personalul medical din centrele de vaccinare nu și-au primit banii, campania de vaccinare este haotică, iar românii sunt puși să alerge zeci sau sute de kilometri pentru un vaccin”, conchide social-democratul.

Moțiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, depusă de 41 de senatori, a fost respinsă marți. Au fost înregistrate 55 de voturi „pentru”, 72 „împotrivă” și o abținere.

Social-democrații l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

Citeşte şi: Denise Rifai: „Dacă eram în locul lui Florin Cîţu, l-aș fi remaniat imediat pe Vlad Voiculescu”


loading...
Partenerii noștri